Η ολοκληρωμένη περιποίηση στα φρύδια σας αρχίζει και τελειώνει με τις ειδικά διαμορφωμένες υπηρεσίες του Gloss Brow Bar.

Τα φρύδια μας αποτελούν ένα πολύ σημαντικό μορφολογικό χαρακτηριστικό του προσώπου μας, το οποίο ανάλογα με τον όγκο και το σχήμα που έχει, μπορεί να αλλάξει σε ένα μεγάλο βαθμό την εικόνα μας. Στα Gloss Brow Bar δίνουμε στα φρύδια σας το κατάλληλο σχήμα, ώστε να σας προσφέρουμε ένα ομοιόμορφο και αρμονικό αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας  εκτός από το τσιμπιδάκι και την τεχνική της κλωστής.

Σχήμα φρυδιών

Βάψιμο φρυδιών

Το βάψιμο στα φρύδια μας, αποτελεί ένα αδιαμφησβήτητο και πολλές φορές αναγκαίο κομμάτι της γενικότερης περιποίησης των φρυδιών μας. Σε αρκετές περιπτώσεις, το βάψιμο των φρυδιών μας κρίνεται αναγκαίο για την κάλυψη διάφορων κενών, που έχουν δημιουργηθεί είτε λόγο λανθασμένης μεταχείρισης, είτε λόγο ηλικίας. Σε άλλες πάλι περιπτώσεις, το πρώτο μέλημα είναι η αλλαγή του φυσικού τους χρώματος. Στα Gloss Brow Bar θα βρείτε 4 διαφορετικούς τύπους βαφής φρυδιών ειδικά σχεδιασμένους για να καλύψουν την κάθε σας ανάγκη.

To brow lamination ή όπως είναι η διαφορετική του ονομασία brow lift, είναι εδώ και αποτελεί την πλέον θεαματική τεχνική ανόρθωσης της τρίχας των φρυδιών μας. Έχοντας ως βασική σύσταση την κερατίνη, προσφέρει αναδόμηση και λείανση της τρίχας του φρυδιού, ενώ παράλληλα ο αποδέκτης της υπηρεσίας  αποκτά πυκνά, γεμάτα και ανασηκωμένα φρύδια σε ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Brow Lamination