Όροι χρήσης

  • Ο ιστότοπος www.glossbrowbar.gr αποτελεί τον επίσημο ιστότοπο της επιχείρησης με την επωνυμία ΒΡΙΣΙΜΙΤΖΑΚΗ-ΣΤΡΑΤΑΚΗ Ο.E με Α.Φ.Μ. 082980485/ Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου και διακριτό τίτλο Gloss Beauty Lounge η οποία έχει την έδρα της στην πόλη του Ηρακλείου Κρήτης, στην οδό Κοραή 6 ΤΚ 71202 και υποκαταστήματα με τον διακριτό τίτλο Gloss Brow Bar στις οδούς Πλατεία Αριστοτέλους 9 (Θεσσαλονίκη), Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 84 Πυλαία (Θεσσαλονίκη), Αγίου Κωνσταντίνου 2 Γλυφάδα (Αθήνα) και Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 108-110 Καλλιθέα (Αθήνα). Το τηλ. Επικοινωνίας είναι το 210 010 3177 και το e-mail: info@glossbrowbar.gr.

Οι κατωτέρω όροι εφαρμόζονται για την χρήση του ιστότοπου της επιχείρησης. Κάθε χρήστης/επισκέπτης/πελάτης που έχει πρόσβαση, περιηγείται, συναλλάσσεται ή γενικότερα χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του ιστότοπου θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κάτωθι όρους. Εάν ωστόσο δεν συμφωνεί με τους όρους, τότε οφείλει να αποχωρήσει από τον ιστότοπο, να παύσει τη χρήση αυτού. Πριν προβείτε, στην χρήση παρακαλείσθε όπως διαβάσετε τους παρακάτω όρους.

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποίησης-ανανέωσης των όρων του παρόντος. Συστήνεται να επισκέπτεστε συχνά την ιστοσελίδα που δημοσιεύονται οι όροι για σχετική ενημέρωση.

Εγγραφή στο newsletter

Η εγγραφή του χρήστη/πελάτη στο newsletter της επιχείρησης γίνεται κατόπιν δικής του επιλογής και δεν αποτελεί υποχρέωση για την παροχή των υπηρεσιών του ιστότοπου (πχ. περιήγηση στο διαδικτυακό τόπο, κλείσιμο διαδικτυακού ραντεβού). Η εγγραφή στο newsletter, ολοκληρώνεται με την εισαγωγή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του πελάτη.

  Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα

Το σύνολο του υλικού και περιεχομένου του www.glossbrowbar.gr (κείμενα, γραφικά, εικόνες, φωτογραφίες, λογισμικό, αρχεία ήχου-βίντεο, σχεδιασμός) συνιστά πνευματική ιδιοκτησία του www.glossbrowbar.gr και προστατεύεται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Ως εκ τούτου, απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού αυτού.

Εφαρμοστέο Δίκαιο-Δικαιοδοσία

Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση του παρόντος ιστοχώρου, εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό Δίκαιο και αποκλειστικώς αρμόδιο το Δικαστήριο του Ηρακλείου Κρήτης.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Διαβάστε ΕΔΩ την Πολιτική Ασφαλείας και Απορρήτου – Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της επιχείρησης μας που συμμορφώνεται με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

Ευθύνη

Η επιχείρηση δεν φέρει ευθύνη (άμεση,
έμμεση) για την θετική ή αποθετική ζημία του χρήστη του www.glossbrowbar.gr , όταν η τελευταία είναι απότοκος παράνομων ενεργειών τρίτων, διάδοσης ιών κατά τη διάρκεια χρήσης της ιστοσελίδας ή αναπαραγωγής στοιχείων του περιεχομένου της ή προβλημάτων που ενδέχεται να παρουσιασθούν κατά τη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών.