Είμαστε τα Gloss Brow Bar και αυτή... η ιστορία μας

Από το 1997 έως Σήμερα... Όλα αυτά τα χρόνια εμπειρίας συγκεντρώνονται σε ένα concept... το Gloss Brow Bar.

Η ιστορία πίσω από το Brand !

Τo έτος 1997, η εταιρεία Gloss nail and make up bar (τωρινή ονομασία Gloss Beauty Lounge),  δημιουργήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και αποτέλεσε μια από τις πρώτες εταιρείες  που έκαναν την εμφάνιση τους σε πανελλαδικό επίπεδο, προσφέροντας συν των άλλων υπηρεσίες με επίκεντρο τα φρύδια, τις βλεφαρίδες και της αποτρίχωσης προσώπου με κλωστή.   

Οι δημιουργοί και εμπνευστές της εταιρείας, Σοφία Βασιλάκη και Μάρω Βρισιμιτζάκη, και στην συνέχεια τα παιδιά τους, η νέα διοικητική ομάδα του Gloss nail and make up bar, βλέποντας ένα βήμα μπροστά για την τότε εποχή όσον αφορά τον κόσμο της ομορφιάς, δημιούργησαν το Gloss έχοντας ένα όραμα. Το όραμα αυτό αφορούσε στην ύπαρξη ενός χώρου ομορφιάς που θα ήταν σε θέση να προσφέρει χωρίς την ανάγκη κλεισίματος κάποιου ραντεβού, (walk-in) υπηρεσίες ομορφιάς που μέχρι τότε η δυναμική και η εξέλιξη τους ήταν σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό άγνωστες από το ευρύ κοινό, καθώς δεν είχαν αναδειχτεί ακόμα στην αγορά. Τέτοιου είδους υπηρεσίες ήταν και οι υπηρεσίες των φρυδιών, βλεφαρίδων αλλά και η αποτρίχωση προσώπου με την τεχνική της κλωστής. Σήμερα το Gloss, έχει καταφέρει με απεριόριστη αφοσίωση, αγάπη και συνεχή εκπαίδευση, να θεωρείτε ως ένα από τα πιο εξειδικευμένα και πρωτοπόρα κέντρα αισθητικής και ομορφιάς στις υπηρεσίες που προσφέρει. 

Η δημιουργία του Gloss Brow Bar και η συνεργασία με τα Hondos Center !

To Gloss nail and make up bar, διαθέτοντας ένα Brow Bar με μεγάλη αναγνώριση στους τομείς των φρυδιών, βλεφαρίδων και αποτρίχωσης προσώπου, αποφάσισε ότι είχε έρθει πλέον η κατάλληλη στιγμή να επεκτείνει τις δραστηριότητές του και σε άλλες πόλης και περιοχές της Ελλάδας.  Αυτή ήταν και η πρώτη σπίθα για την δημιουργία του Gloss Brow Bar.

Το concept του Gloss Brow Bar σχεδιάστηκε πάνω σε δυο άξονες. Ο πρώτος άξονας ήταν η δημιουργία μιας μικρογραφίας του πάγκου, άρα και του brow bar του καταστήματος του Ηρακλείου. Αυτή η μικρογραφία θα περιελάβανε τις υπηρεσίες που ανέδειξαν το Gloss στην αγορά όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και όλη την εμπειρία και τεχνογνωσία που είχε αποκτηθεί με κόπο μέσα στα χρόνια αυτά. Ο δεύτερος άξονας βασίστηκε στην ανάγκη για την τοποθέτηση του brow bar σε ένα χώρο όπου θα μπορούσε να είναι προσβάσιμος σε ένα ευρύ αγοραστικό κοινό, ώστε να μπορέσει να μεταδώσει σε όσους το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές την εξειδίκευση του στις υπηρεσίες αυτές, καθώς και την ικανότητα τους να συμβάλουν καταλυτικά στην εξωτερική μας εμφάνιση αν εκτελεσθούν σωστά και επαγγελματικά. 

 

To Gloss Brow Bar Σήμερα !

Έχοντας αυτούς τους δυο άξονες ως κατευθυντήριες γραμμές, και μεταδίδοντας το όραμα, την φιλοσοφία και τις αξίες του στους Κύριους Χόντους, το Gloss Brow Bar κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των αναγνωρισμένης φήμης πολυκαταστημάτων Hondos Center. Έτσι το 2017 το Gloss ξεκίνησε ένα μοναδικό ταξίδι με την δημιουργία του πρώτου Brow Bar εντός των Hondos Center Απολλώνιας Πολιτείας, φτάνοντας σήμερα απαριθμεί τέσσερα Gloss Brow Bar εντός των Hondos Center σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κάνοντας πράξη το όραμα του – Να αναδεικνύει καθημερινά την ομορφότερη μεριά του εαυτού σας, προσφέροντας υπηρεσίες φρυδιών, βλεφαρίδων και αποτρίχωσης προσώπου σε προσιτές τιμές, σχεδιασμένες για το ευρύ καταναλωτικό κοινό.