Για βλεφαρίδες που ξεχωρίζουν και βλέμματα που.. μαγνητίζουν!!

Χαρίστε στον εαυτό σας ένα εντυπωσιακό και ακαταμάχητο βλέμμα σε χρόνο express. H συγκεκριμένη υπηρεσία είναι έτσι διαμορφωμένη, ώστε να τοποθετούμε τις βλεφαρίδες extension τρίχα τρίχα πάνω από  τις φυσικές σας, μέσα σε 50-60 λεπτά συνολικού χρόνου υπηρεσίας. Εξοικονομείστε τον πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητα σας και προσφέρετε στον εαυτό σας ένα φυσικό αποτέλεσμα μακριών, πυκνών και ελκυστικών βλεφαρίδων, ιδανικό για κάθε στιγμή και ώρα της ημέρας.

Τοποθέτηση βλεφαρίδων

Lash lift (LVL)

Το lash lift θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα trend των υπηρεσιών του συγκεκριμένου τομέα και ενδείκνυται για όλα τα μήκη των φυσικών βλεφαρίδων, ακόμα και εκείνων που αποτελούνται από πολύ μικρό μήκος και μεγάλη καθοδικότητα. Παρέχει ενίσχυση του φυσικού μήκους, του όγκου και της καμπυλότητας τους, ενώ λειτουργεί παράλληλα και ως θεραπεία ενδυνάμωσης, καθώς εμπεριέχει θρεπτικά συστατικά. Αποκτήστε μακριές, γυριστές και καμπυλωτές φυσικές βλεφαρίδες με την θεραπεία και υπηρεσία ανόρθωσης lash lift.

Αποτελεί μια ιδανική λύση για εκείνους και εκείνες που έχουν είτε ανοιχτόχρωμες, είτε με ανοιχτόχρωμες άκρες βλεφαρίδες. Στις περιπτώσεις αυτές, τονίζει το χρώμα των φυσικών βλεφαρίδων και φανερώνει το πραγματικό τους μήκος, προσφέροντας έτσι ένα πιο ελκυστικό βλέμμα. Για τον λόγο αυτό,  η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι επίσης ιδιαίτερα αγαπητή και σε όσους δεν ανήκουν σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις.

γυναίκα στην οποία πραγματοποιείται βάψιμο στις βλεφαρίδες της από ειδικό

Βαφή βλεφαρίδων