Εντυπωσιακά μακριές φυσικές βλεφαρίδες που ξεχωρίζουν, με την υπηρεσία Lash Lift

Η υπηρεσία Lash Lift προσφέρει ανόρθωση όλων των τριχών των φυσικών σας βλεφαρίδων, ακόμη και των μικρότερων σε μήκος. Έτσι, δημιουργούμε ένα πυκνό και γεμάτο φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς την χρήση extension. Αυξάνουμε το μήκος και τον όγκο τους, ενώ παράλληλα προσφέρουμε θρέψη και ενδυνάμωση τις τρίχας, καθώς το Lash Lift εμπεριέχει βιταμίνη, κερατίνη και πρωτεΐνες. Είναι μια εντελώς ανώδυνη και χαλαρωτική διαδικασία ως προς την εκτέλεση της και στην τιμή εμπεριέχεται και η βαφή των βλεφαρίδων, για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό  αποτέλεσμα.

Χρόνος υπηρεσίας: 45 – 50 λεπτά

Διάρκεια υπηρεσίας: 1,5 – 2 μήνες

Q&A ,Tips and more..

Τι μπορώ να κάνω μετά την υπηρεσία για την μέγιστη διατήρηση του αποτελέσματος;

Όπως και σε κάθε υπηρεσία έτσι και σε αυτή, μπορείτε να ακολουθήσετε τις συμβουλές των ειδικών για την μέγιστη διάρκεια του τελικού αποτελέσματος:

Συμβουλή 1: Μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας, φροντίζουμε να πλύνουμε το πρόσωπο μας, αφού περάσουν 24 ώρες.

Συμβουλή 2: Όταν έχουν περάσει οι 24 ώρες και ξεκινήσουμε να πλένουμε το πρόσωπο μας, φροντίζουμε να μην αφήνουμε τις βλεφαρίδες μας να στεγνώνουν μόνες τους. Τις ταμπονάρουμε κάθε φορά με ανοδική φορά, χρησιμοποιώντας απορροφητικό χαρτί.

Συμβουλή 3. Δεν ξεχνάμε να χτενίζουμε απαλά τις βλεφαρίδες μας με ένα ειδικό χτενάκι. Με τον τρόπο αυτό, τις βοηθάμε στο να μείνουν σωστά διαχωρισμένες και ανασηκωμένες.

Θα υπάρξει κάποιος πόνος κατά την διαδικασία;

H διαδικασία της υπηρεσίας είναι εντελώς ανώδυνη.

Κάθε πότε μπορώ να επαναλάβω την υπηρεσία;

Η υπηρεσία lash lift μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές το επιθυμείτε καθώς δεν ταλαιπωρεί τις φυσικές σας βλεφαρίδες. Απεναντίας, τους προσφέρει θρέψη και ενυδάτωση λόγο των πρωτεϊνών, βιταμινών και της κερατίνης που εμπεριέχει.