Αναδείξτε την συνολική εικόνα του προσώπου σας με το σχήμα φρυδιών που ταιριάζει απόλυτα στα δικά σας μοναδικά χαρακτηριστικά

 Στα Gloss Brow Bar, το σχήμα φρυδιών θεωρείται ως η υπηρεσία κατατεθέν μας, καθώς από το 1997 ως σήμερα φροντίζουμε με επαγγελματισμό και εξειδίκευση να προσφέρουμε στα φρύδια σας το κατάλληλο σχήμα, έχοντας πάντα σαν γνώμονα την δική σας επιθυμία και ανάγκη. Χρησιμοποιώντας εκτός από το τσιμπιδάκι, την τεχνική της κλωστής, μπορούμε εκτός από μεγαλύτερη διάρκεια αποτρίχωσης, να σας προσφέρουμε με ακρίβεια το σχήμα που ονειρεύεστε και ταιριάζει απόλυτα στα δικά σας μοναδικά χαρακτηριστικά, αναδεικνύοντας την συνολική εικόνα και ομορφιά του προσώπου σας.

Χρόνος υπηρεσίας : 10 – 15′

Διάρκεια αποτελέσματος υπηρεσίας: 15 – 20 ημέρες 

Q&A, Tips and more..

χέρι ειδικού αναδεικνύει το καλοσχηματισμένο φρύδι στο πρόσωπο γυναίκας, κρατώντας βουρτσάκι φρυδιών
Πως μπορώ να κρατάω την τρίχα των φρυδιών μου υγιή και δυνατή;

  1. Απευθυνόμαστε πάντα σε έναν ειδικό για το σχήμα των φρυδιών μας. Έτσι προσφέρουμε το κατάλληλο σχήμα και αποφεύγουμε ενέργειες που μπορεί να οδηγήσουν στην κακή μεταχείριση τους και συνεπώς σε κενά των τριχών και την συνολική αλλοίωση του σχήματος τους.
  2. Όπως και το πρόσωπο μας, ενυδατώνουμε τα φρύδια μας καθώς και το δέρμα που βρίσκεται κάτω από την τρίχα.
  3. Χρησιμοποιούμε φυσικά έλαια όπως το καστορέλαιο για να θρέψουμε, προστατέψουμε και να τονώσουμε την ανάπτυξη της τρίχας.

Γιατί η χρήση της κλωστής είναι τόσο σημαντική για το σχήμα φρυδιών μου;

Η κλωστή μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια αποτρίχωσης της τρίχας καθώς αποτριχώνει όχι μόνο την τρίχα αλλά και το χνούδι που υπάρχει στην περιοχή αυτή. Επιπλέον, μπορεί να τοποθετηθεί με ακρίβεια στις περιοχές που κρίνει ο ειδικός ότι χρειάζονται αποτρίχωση, προσφέροντας έτσι με κάθε λεπτομέρεια το κατάλληλο σχήμα στον αποδέκτη της υπηρεσίας. Τέλος, η κλωστή είναι μια πολύ φιλική τεχνική αποτρίχωσης για το δέρμα, καθώς δεν το καταπονεί και δεν το ταλαιπωρεί.