Αυξήστε τον φυσικό όγκο και πάχος του φρυδιού σας με την υπηρεσία ανόρθωσης φρυδιών Brow Lamination

Η ανόρθωση φρυδιών με την τεχνική brow lamination, αποτελεί την πλέoν ιδανική τεχνική για φρύδια που αποτελούνται από σγουρές, ατίθασες και ακανόνιστες τρίχες. Το brow lamination ανασηκώνει τα φρύδια σας με μια ανοδική φορά, αυξάνοντας έτσι το φυσικό τους πάχος και όγκο και δίνοντας τους μια πιο πυκνή, θεαματική αλλά παράλληλα φυσική όψη.

Επιπλέον, λόγο του τελικού αποτελέσματος που προσφέρει, έχει την ικανότητα να καλύπτει σε ένα σημαντικό βαθμό τα διάφορα κενά που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί στις τρίχες των φρυδιών, συμβάλλοντας έτσι ακόμη περισσότερο στην δημιουργία ενός καλοσχηματισμένου φρυδιού.

 Για τον λόγο αυτό, η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι ιδιαίτερα αγαπητή και σε κυρίες που έχουν σγουρά και ατίθασα φρύδια και χρειάζονται να τα αναδείξουν και να τα τιθασέψουν, αλλά και σε κυρίες με πιο λεπτά και αραιά φρύδια που χρειάζονται ένα πιο πυκνό και πλούσιο αποτέλεσμα. 

Χρόνος υπηρεσίας: 20 λεπτά

Διάρκεια αποτελέσματος υπηρεσίας: 1,5 – 2 μήνες

Q&A, Tips and more..

Είναι το brow lamination ασφαλές για την τρίχα των φρυδιών μου;

Είναι απόλυτα ασφαλές για την τρίχα των φρυδιών σας. Εκτός την ανόρθωση φρυδιών, η σύσταση του εμπεριέχει κερατίνη, βιταμίνες και αμινοξέα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αναδόμηση και θρέψη τις τρίχας του φρυδιού σας, κάνοντας την πιο εύκαμπτη λεία και ίσια. 

Μπορεί το brow lamination να μου προσφέρει ένα όμορφο, γεμάτο και καλοσχηματισμένο φρύδι από την στιγμή που δεν διαθέτω πολύ πλούσια και πυκνά φρύδια; Αν ναι, με ποιες υπηρεσίες σας μπορώ να το συνδυάσω για βέλτιστα αποτελέσματα;

Το brow lamination μπορεί να ανορθώνει τις τρίχες των φρυδιών σας, με ανοδική φορά, αυξάνοντας κατά αυτόν τον τρόπο τον όγκο και το πάχος τους. Η συγκεκριμένη υπηρεσία συνδυάζεται απόλυτα με την υπηρεσία ημιμόνιμης βαφής του Gloss Brow Bar. Έτσι, μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα ακόμα πιο ολοκληρωμένο σχήμα καθώς και ένα πιο πλούσιο φρύδι, ακόμα και αν αποτελείται από πιο ανοιχτόχρωμες ή ξανθές τρίχες.  

Είναι φυσικό το τελικό αποτέλεσμα που προσφέρει η υπηρεσία;

Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει ένα θεαματικό αλλά πάντα φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα. Αυτό ισχύει και στις περιπτώσεις που το φρύδι μας είναι πυκνό με ατίθασες τρίχες αλλά και σε εκείνες που είναι πιο λεπτό και/ή ανοιχτόχρωμο.