Το βάψιμο φρυδιών γίνεται πιο εντυπωσιακό από ποτέ, με τις ειδικά διαμορφωμένες υπηρεσίες του Gloss Brow Bar..Ανακαλύψτε τις

Το βάψιμο φρυδιών γίνεται πιο εντυπωσιακό από ποτέ με τις 4 ειδικά διαμορφωμένες υπηρεσίες του Gloss Brow Bar. Από το απλό βάψιμο και την αλλαγή του χρώματος τους, μέχρι την κάλυψη των κενών τις τρίχας και την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου σχήματος φρυδιών, οι υπηρεσίες αυτές μπορούν να καλύψουν την κάθε σας ανάγκη και επιθυμία.  

Βάψιμο φρυδιών με απλή ημιμόνιμη βαφή (Refectocil)

Αναδείξτε το σχήμα στα φρύδια σας, με την απλή βαφή. Η συγκεκριμένη υπηρεσία θεωρείται ως μια ιδανική λύση για όσες κυρίες ή κυρίους θέλουν να αλλάξουν το χρώμα της τρίχας των φρυδιών τους, χωρίς να έχουν την ανάγκη για την κάλυψη κενών ανάμεσα σε αυτά. Είναι μια πολύ χρήσιμη υπηρεσία για φρύδια με ανοιχτόχρωμες, ξανθές ή και άσπρες τρίχες. Προσφέρει ένα πιο σκούρο χρώμα, αναδεικνύοντας στο έπακρο ένα καλοσχηματισμένο φρύδι. Το χρώμα της βαφής που μπορείτε να επιλέξετε μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες  σας.

Χρόνος υπηρεσίας: 10-15 λεπτά.

Διάρκεια αποτελέσματος υπηρεσίας: Έως 20 ημέρες στην τρίχα του φρυδιού.

Βάψιμο φρυδιών με ημιμόνιμη βαφή Elleebana

Η Ημιμόνιμη βαφή φρυδιών Elleebana αποτελεί επίσης όπως και η Ημιμόνιμη απλή βαφή φρυδιών μια ιδανική λύση για όσες κυρίες ή κυρίους θέλουν να αλλάξουν το χρώμα της τρίχας των φρυδιών τους και να αναδείξουν την συνολική εικόνα τους, χωρίς να έχουν την ανάγκη για την κάλυψη κενών ανάμεσα σε αυτά. Τονίζει το χρώμα και το σχήμα των φρυδιών προσφέροντας ένα πιο σκούρο χρώμα σε ένα φυσικό τελικό αποτέλεσμα, κάνοντας τα πιο ελκυστικά και νεανικά. Παράλληλα εμπεριέχει και καστορέλαιο που βοηθάει στην ανάπλαση και την προστασία της τρίχας των φρυδιών. Επιπλέον, χαρακτηρίζεται από την μεγάλη διάρκεια βαφής της, η οποία μπορεί να διαρκέσει έως και 35 ημέρες. Το χρώμα της βαφής που μπορείτε να επιλέξετε μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας. 

Χρόνος υπηρεσίας: 10 – 15 λεπτά.

Διάρκεια αποτελέσματος υπηρεσίας: Έως 35 ημέρες στην τρίχα του φρυδιού.

Βάψιμο φρυδιών με ημιμόνιμη βαφή Hybrid

Η καινοτόμα βαφή φρυδιών που επιτυγχάνει αποτελέσματα ακόμη μεγαλύτερης διάρκειας στην τρίχα του φρυδιού, χρωματίζοντας παράλληλα και το δέρμα, προσφέροντας μια μεγαλύτερη διάρκεια στην κάλυψη κενών και την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου σχήματος. Χαρακτηρίζεται από την διάρκεια βαφής στην τρίχα του φρυδιού η οποία διαρκεί έως και 6 εβδομάδες και του δέρματος έως 10 ημέρες. Ιδανική είτε για φρύδια με κενά που χρειάζονται ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που διαρκεί περισσότερο είτε για υγιή φρύδια που χρειάζονται ένα αποτέλεσμα με μεγαλύτερο αποτύπωμα βαφής. Τα χρώματα που μπορείτε να επιλέξετε μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Χρόνος υπηρεσίας: 20 λεπτά

Διάρκεια αποτελέσματος υπηρεσίας: Έως 10 ημέρες στο δέρμα (ανάλογα με την λιπαρότητα του δέρματος και την προσοχή μετά την υπηρεσία) και μέχρι 45 ημέρες στην τρίχα του φρυδιού.

Βάψιμο με ημιμόνιμη Henna φρυδιών

Ανακαλύψτε το βάψιμο φρυδιών με henna. Με την υπηρεσία αυτή, μπορεί να πραγματοποιηθεί και ο χρωματισμός της τρίχας και η κάλυψη των κενών που βρίσκονται κάτω από αυτή καθώς χρωματίζει και το δέρμα. Έτσι, η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι και εκείνη σε θέση να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και καλοσχηματισμένο αποτέλεσμα σε φρύδια που έχουν ταλαιπωρηθεί και έχουν κενά ή ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα από ότι πριν, σε ήδη υγιή φρύδια. Προέρχεται από μια φυτική βαφή που μπορεί να προσφέρει εκτός των παραπάνω, ενυδάτωση και θρέψη της τρίχας, βοηθώντας έτσι στην αναδόμηση των τριχών σας, εφόσον και εάν υπάρχουν ακόμη ενεργά θυλάκια.

Χρόνος υπηρεσίας: 30-40 λεπτά

Διάρκεια αποτελέσματος υπηρεσίας: Από 1 – 2 εβδομάδες στο δέρμα (ανάλογα με την λιπαρότητα του δέρματος και την προσοχή μετά την υπηρεσία) και μέχρι 30 ημέρες στην τρίχα του φρυδιού.

Μπορώ να κάνω κάτι πριν ακόμα δεχτώ την υπηρεσία henna φρυδιών για να προετοιμάσω τα φρύδια μου ώστε να να έχω την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια αποτελέσματος;

Φυσικά και μπορείτε! Το tip στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι να κάνουμε ένα ελαφρύ πίλινγκ στην περιοχή των φρυδιών 1 ημέρα πριν. Με τον τρόπο αυτόν, αφαιρούμε τα νεκρά κύτταρα και ενισχύουμε την αποτελεσματικότητα της henna φρυδιών στο δέρμα μας. Επίσης πολύ βασικό είναι η αποφυγή λιπαρών προϊόντων.    

Τι πρέπει να προσέξω μετά την εφαρμογή όλων των υπηρεσιών βαψίματος φρυδιών για να διασφαλίσω ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια;

Για την ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια αποτελέσματος, φροντίζουμε μετά από οποιαδήποτε βαφή φρυδιών να: 

  1. Αποφεύγουμε προϊόντα περιποίησης που εμπεριέχουν έλαια. 
  2. Προτιμάμε προϊόντα non oily ή micellar.
  3. Αποφεύγουμε την έντονη τριβή κατά τον καθαρισμό του προσώπου.
  4. Αποφεύγουμε θεραπείες θερμότητας για 24 ώρες μετά την εφαρμογή, όπως solarium, sauna και ηλιοθεραπεία.
  5. Αποφεύγουμε την εφαρμογή νερού στα φρύδια μας για 24 ώρες μετά την υπηρεσία.
  6. Αποφεύγουμε προϊόντα με άρωμα 24 ώρες μετά την υπηρεσία.