Ημιμόνιμη βαφή φρυδιών - Η λύση για πιο πλούσια, γεμάτα και καλοσχηματισμένα φρύδια !

Ειδικός προετοιμάζει την ημιμόνιμη βαφή σε μπολάκι

Το βάψιμο των φρυδιών αποτελεί την σημερινή εποχή, ένα αναπόσπαστο κομμάτι της γενικότερης περιποίησης των φρυδιών μας.

Είναι αλήθεια πως τα φρύδια συμβάλλουν σε ένα μεγάλο ποσοστό στην γενικότερη εικόνα του προσώπου μας, καθώς μπορεί να επηρεάσουν με την σειρά τους το σύνολο των υπολοίπων χαρακτηριστικών μας. 

Έτσι, ένα σωστά βαμμένο φρύδι από κάποιον που γνωρίζει την τεχνική που θα ακολουθήσει, μπορεί να αλλάξει την όψη και την διάθεση μας, καθώς μας βοηθάει στο να αποκτήσουμε πλούσια, γεμάτα και καλοσχηματισμένα φρύδια, που δένουν αρμονικά με το σύνολο των υπολοίπων χαρακτηριστικών του προσώπου μας !

Οι επιλογές που έχουμε για να βάψουμε τα φρύδια μας είναι αρκετές. Από ένα απλό μολύβι ή σκιά φρυδιών, μέχρι την χρήση ειδικής πομάδας για το συγκεκριμένο σημείο. Τι γίνεται όμως όταν θέλουμε μια πιο μόνιμη λύση που δεν θα φύγει με την πρώτη πλύση του προσώπου μας;

Την απάντηση εδώ, την δίνει η ημιμόνιμη βαφή φρυδιών !!

Τι ακριβώς είναι η ημιμόνιμη βαφή φρυδιών;

Ειδικός χρωματίζει τα φρύδια μιας γυναίκας με ημιμόνομη βαφή

Η συγκεκριμένη τεχνική αποτελείται από βαφές, ειδικά σχεδιασμένες για τα φρύδια, οι οποίες έχουν ήπια ποσοστά χρωστικών ουσιών και οξυζενέ.

Έτσι, η σύσταση τους έχει ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση της χρωστικής ουσίας και την αποτύπωση της στην τρίχα ή/και το δέρμα, χωρίς να προκαλείται κάποια αρνητική ή επιβλαβή επίδραση, είτε στην τρίχα είτε στο δέρμα.

Πολύ σημαντικό είναι να αντιληφθούμε εξαρχής ότι ανάλογα με την εταιρεία που θα επιλέξουμε, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι διαφορετικό. Υπάρχουν εταιρείες όπου η βαφή μπορεί να χρωματίσει μόνο την τρίχα του φρυδιού, κάτι που ενδείκνυται είτε σε γυναίκες και άνδρες που διαθέτουν ξανθές, πολύ ανοιχτόχρωμες ή και άσπρες τρίχες και επιθυμούν ένα πιο σκούρο χρώμα, είτε σε όσους έχουν προχωρήσει σε μια σκούρα βαφή μαλλιών και θέλουν να αλλάξουν το χρώμα στα φρύδια τους ώστε να συμβαδίζει. Από την άλλη, σε άλλες εταιρείες, η ημιμόνιμη βαφή χρωματίζει και την τρίχα και το δέρμα μας κάτω από αυτήν. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να προσφερθεί σε ένα φρύδι που ταλαιπωρείται από κενά λόγο απώλειας τριχών, ένα ολοκληρωμένο και ομοιόμορφο σχήμα !

Στα Gloss Brow Bar μπορείτε να βρείτε φυσικά 3 διαφορετικούς τύπους βαφής φρυδιών ειδικά επιλεγμένους για να καλύψουν το όποιο τελικό αποτέλεσμα θέλετε να πετύχετε, στους χρωματικούς συνδυασμούς που καλύπτουν τις ανάγκες των φρυδιών σας !

Ποια είναι η διάρκεια της συγκεκριμένης μεθόδου;

Η διάρκεια της συγκεκριμένης μεθόδου αλλά και η εικόνα του τελικού αποτελέσματος, την κάνουν να διαφέρει σημαντικά από τους υπόλοιπους τύπους βαφής.

Όπως αποκαλύπτει και το ίδιο της το όνομα, είναι μια τεχνική που κρατάει για αρκετό χρονικό διάστημα στην τρίχα ή και το δέρμα όταν η βαφή προορίζεται για αυτή την χρήση, και δεν φεύγει μετά από ένα πλύσιμο του προσώπου όπως άλλες μεθόδους.

Σε γενικότερα πλαίσια, η διάρκεια εξαρτάται σε ένα μεγάλο βαθμό από την εταιρεία και τον τύπο της ημιμόνιμης βαφής, αλλά ένας μέσος χρόνος διάρκειας θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι οι 20 – 30 ημέρες στην τρίχα και 1-2 εβδομάδες στο δέρμα.

Θα πρέπει να τονιστεί, ότι ένας μεγάλος παράγοντας της διάρκειας του αποτελέσματος πέρα από την δουλειά του τεχνίτη, είναι και η λιπαρότητα του δέρματος αυτού κάθε αυτού, και φυσικά η περιποίηση του αποδέκτη στο φρύδι του, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Τι πρέπει να προσέξουμε για την μέγιστη διατήρηση του αποτελέσματος;

Ως αποδέκτες του συγκεκριμένου τύπου βαφής θα πρέπει να τηρούμε τις συμβουλές των ειδικών για το after care της συγκεκριμένης μεθόδου, τις οποίες σας τις έχουμε συνοψίσει παρακάτω:

  • Αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε προϊόντα περιποίησης στην περιοχή των φρυδιών μας που περιέχουν έλαια.
  • Αντί αυτού προτιμάμε προϊόντα non oily ή micellar.
  • Αποφεύγουμε την έντονη τριβή στα φρύδια μας κατά τον καθαρισμό του προσώπου.
  • Αποφεύγουμε θεραπείες θερμότητας για 24 ώρες μετά την εφαρμογή (solarium, sauna, ηλιοθεραπεία)
  • Αποφεύγουμε την επαφή νερού στα φρύδια μας για 24 ώρες μετά την εφαρμογή.
  • Αποφεύγουμε προϊόντα  με άρωμα για 24 ώρες μετά την εφαρμογή.

Εν κατακλείδι, ο συγκεκριμένος τύπος βαφής είναι σίγουρο ότι θα ανανεώσει την εικόνα του φρυδιού σας και συνεπώς όλου του προσώπου σας. Θα σας προσφέρει πιο μόνιμες λύσεις από άλλες μεθόδους ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, είτε αυτές αφορούν την απλή αλλαγή του χρώματος της τρίχας σας, είτε την κάλυψη κενών που θα οδηγήσουν σε ένα ολοκληρωμένο σχήμα στα φρύδια σας !!

Και το καλύτερο; Θα απαλλαγείτε επιτέλους από την καθημερινή χρήση του μολυβιού! Εσείς ακόμα να το δοκιμάσετε;