Εντυπωσιακά ακαταμάχητο βλέμμα με την τοποθέτηση βλεφαρίδων extension σε χρόνο express

Στην τοποθέτηση βλεφαρίδων με την μέθοδο express, χρησιμοποιούμε βλεφαρίδες extension τις οποίες εφαρμόζουμε επάνω σε συγκεκριμένες τριχούλες των φυσικών σας βλεφαρίδων. Έτσι, δημιουργούμε ένα θεαματικό και ταυτόχρονα φυσικό τελικό αποτέλεσμα, σε ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα εκτέλεσης της υπηρεσίας.

 Κατά αυτό τον τρόπο, ο αποδέκτης της υπηρεσίας μπορεί να εξοικονομήσει τον πολύτιμο χρόνο της καθημερινότητας του, και να αποκομίσει τα οφέλη της τοποθέτησης βλεφαρίδων extension χωρίς να ταλαιπωρηθεί και να κουραστεί από την πολύωρη διαδικασία που απαιτούν άλλες μέθοδοι.

 Επιπλέον, μπορείτε να διαλέξετε μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό μας το μήκος των βλεφαρίδων που ταιριάζει περισσότερο στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Με την επιλογή μεγαλύτερου μήκους  extension, μπορούμε να προσφέρουμε ένα ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα σε μήκος και όγκο, διατηρώντας όμως την ίδια στιγμή την φυσικότητα του. 

Χρόνος υπηρεσίας: 50 – 60 λεπτά

Διάρκεια αποτελέσματος υπηρεσίας: 2,5 – 3 εβδομάδες

Q&A, Tips and more..

Τι πρέπει να προσέξω μετά το πέρας της υπηρεσίας ώστε να διατηρήσω το αποτέλεσμα ακόμα περισσότερο;

Για την ακόμα μεγαλύτερη διατήρηση του αποτελέσματος:

 

Συμβουλή 1. Για τις πρώτες 24 ώρες μετά το πέρας της υπηρεσίας, αποφεύγουμε την επαφή νερού με τα μάτια μας. Επίσης για τις πρώτες 48 ώρες αποφεύγουμε τον ατμό, την σάουνα και το κολύμπι.  

 

Συμβουλή 2. Χρησιμοποιούμε mascara που έχει βάση το νερό και αποφύγουμε προϊόντα ντεμακιγιάζ που έχουν ως βάση το λάδι.  

Πρέπει να κάνω κάποια συντήρηση κατά την διάρκεια των 2,5 με 3 εβδομάδων για να να κρατάω το αποτέλεσμα στην αρχική μορφή του;

Η τοποθέτηση βλεφαρίδων με την μέθοδο express, δεν χρειάζεται κάποια συντήρηση. Η διάρκεια του αποτελέσματος της υπηρεσίας ανέρχεται στις 2,5 με 3 εβδομάδες. Μετά το πέρας των ημερών αυτών, μπορείτε να μας επισκεφτείτε ώστε να τις αφαιρέσουμε ή να τοποθετήσουμε ξανά νέες τριχούλες extension αν θέλετε να συνεχίσετε να έχετε το αποτέλεσμα.

Υπάρχει περίπτωση να προκληθεί κάποια ζημιά στις φυσικές μου βλεφαρίδες;

Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση από την στιγμή που η τοποθέτηση γίνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Αυτό συμβαίνει διότι οι τριχούλες extension τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο στις φυσικές σας βλεφαρίδες, ώστε να τις αφήνουν να αναπνέουν, με αποτέλεσμα να μην τις βαραίνουν καθόλου.

Ποια είναι η διαφορά της υπηρεσίας τοποθέτησης βλεφαρίδων express με την τοποθέτηση βλεφαρίδων One by One;

Και οι δυο υπηρεσίες έχουν σαν βάση την ίδια διαδικασία, καθώς τοποθετούνται μια – μια ξεχωριστές βλεφαρίδες extension επάνω από τις φυσικές.

 

Η διαφορά είναι ότι στην περίπτωση της One by One γίνεται τοποθέτηση σε όλες τις φυσικές τρίχες, ενώ στις express σε επιλεγμένες. Κατά αυτόν τον τρόπο μπορούμε να προσφέρουμε ένα όμορφο, ελκυστικό και παράλληλα φυσικό αποτέλεσμα, σε μικρότερο χρονικό διάστημα εκτέλεσης της υπηρεσίας.

 

Έτσι, ο αποδέκτης δεν ταλαιπωρείται, δεν σπαταλά τόσο πολύ χρόνο εντός καταστήματος, ενώ παράλληλα αποκτά μακριές και πιο πυκνές βλεφαρίδες σε ένα φυσικό τελικό αποτέλεσμα.  Επιπλέον, οι One by One χρειάζονται συντήρηση μετά από ένα χρονικό διάστημα, ενώ οι express αφαιρούνται και επανατοποθετούνται.